Dagarna rusar iväg, man hinner knappt med. Glömde skriva i senaste inlägget att vi hade en trevlig brunch med ett gäng Göteborgare. Vi träffade Elias systers pojkväns familj! Den ni. Åt god brunch på ett mysigt café och promenerade lite i Central Park.
 
I lördags hade vi en riktig hemmadag och bakade mera bröd. På kvällen åkte vi helt spontant till Brooklyn och såg en föreställning som Julia var med i. Den var verkligen fantastisk! Så fina verk. Vi tog lite bilder vid vattnet efteråt, lägger in dem en annan dag.
 
Idag tog vi bara en klass då vi insåg att vi tagit slut på alla månadens klasser.... Surt, vad ska vi nu göra i en vecka? Inte för att det inte finns något att göra på Manhattan hehe, men vi vill ju dansa. Får betala lite och dansa mera, kanske tvinga oss att klämma in någon vilodag, eller passa på att ta klasser på andra skolor.
 
Vi har även varit på Steps on Broadway och pratat med hon som är ansvarig för Visa programmet. Det verkar relativt okomplicerat att byta skola, det kommer att fixa sig. Vi har nu kontaktat CSN och hoppas att de kan skicka hit lite mer support då den skolan är dyrare, och skicka ett nytt papper vi behöver.
 
Vi har det kanon här, åt kvällsmat igår på ett mysigt café i SOHO, med Dilan och 4 svenskar.
Men nu är det sovdags, vi är hur trötta som helst. God natt!