Första dagen på Steps är avklarad! Vi hade en kanondag, verkligen! Första klassen vi tog var med en kvinna från Holland och det var helt fantastiskt. Det var sådan energi, hon var så härlig och spred sådan glädje och man ville bara dansa och ha kul. Den tänker vi definitivt ta fler gånger! Sen tog vi Julia och det är som alltid fantastiskt. Under uppvärmingen var vi så trötta båda två. Jag kunde knappt hålla balansen och mina muskler ville inte göra någonting, men sen kom vi till koreografin som var helt ny och då bara kom man in i flödet och musiken och bara körde på. Det var underbart!
 
Nu ska vi laga Flygande Jacob och sen sova så musklerna får vila! Imorgon bitti blir det floor-barre med samma lärare som vi tagit på DNA, hon är jättebra. Hård men i en bra kombination med snäll. Om man gör fel får man verkligen veta att man gör fel och känna sig dålig, men gör man rätt får man också mycket beröm. Hon är bra i alla fall, det var hon som gav oss en privatlektion som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Hon vill verkligen ens bästa och att man ska lära sig att göra rätt. Efter det ska vi ta en performance-klass, inte helt hundra än på vad den innebär men man måste komma varje vecka och i december ska vi göra nån uppvisning. Halva klassen är svenskar.
 
Gullekatten säger hej :)
 
 
 

2 kommentarer

Christl

15 Oct 2013 10:15

Vad härligt att höra att er första dag på Steps blev så bra. Vad kul med en uppvisning.
Hej på dig Buddha Jade, du är jättesöt! :-D

Elisabeth

16 Oct 2013 21:55

Så skönt att ni gillar skolan o att Julia undervisar där. Men nästan för mycke svenskar ni måste prata engelska. Kanske en bättre skola eller kul att testa två. mysig katt Budda. I dsg bestämde jag mig för att lämna tillnaka Sessan hon fungerar inte med hundarna o vill bara vara i rummet sen är hon inte rumsren. Bättte att vi har katterna i fäxe. l morgon blir det snö. kram

Kommentera

Publiceras ej