Dagarna bara springer fram och jag hinner knappt med att skriva. Den senaste veckan har Jenilyn bott hos oss (hon som vi hyr lägenheten av). Det har varit jätteroligt, så kul att ha henne här för hon är en så mysig och härlig person. Det blev tomt nu när hon åkte till Arizona för att hälsa på sin familj, och sen åker hon till Mexico för att jobba så vi träffar nog inte henne mer, synd! När nästa vecka börjar har vi gjort halvtid på dansprogrammet så nu börjar vi få eld i baken. Det är såååå mycket mer vi vill åstadkomma inom dansen innan vi är redo att åka hem! Jenilyn har predikat för oss hur vi måste välja smarta klasser och ta dem regelbundet och ta mer balett. Nu är det bara att köra.
 
Vilket Elias verkligen har gjort idag, han tog en balett och tre moderna klasser. Det är rätt galet att ta tre moderna, väldigt krävande för kroppen och hjärnan. Jag åkte till ett ställe som heter 440 studios idag och tog min favoritbalettlärare Martha Chapman som vi hade på DNA. Det var skönt att ta hennes klass igen. Men jag kände typ inte att jag blivit bättre så det var ett bra bevis på att jag tagit för lite balett på senaste... Efter det tog jag en klass som Jenilyn tipsade om. Det var hennes vän som höll i en klass på Fly Wheel, det var typ som ett gym fast de har lite annorlunda klasser. Jag tog Fly Barre, en träningsform som uppfanns av en kvinna som skadade sig så att hon inte kunde dansa men ändå ville behålla fysiken. Det var såå jobbigt! Världens pumparpass med hantlar och boll och theraband och balettstång. Vilken pers, men det var bra. Efter det kände jag mig riktigt amerikansk då jag gick på K-mart och shoppade julpynt och åt chips på tunnelbanan till lunch. Skam på folk som gör det varje dag, kändes konstigt men lite kul..
 
Sen åkte jag till Steps och tog Max klass vilket även Elias gjorde.
 
Imorgon är det Thanksgiving och det ska bli så kul! Jag är så peppad på kalkon, pumpapaj, pecanpaj och stuffings och allt som buffén har att erbjuda. Det blir spännande med en ny högtid som inte finns hemma. På morgonen är det parad längs 6th avenue.
 
På lördag kommer Linnéa hit och ska sova två nätter, och på måndag åker hon och Rosanna hem till Stockholm igen. Tråkigt! 3 månader gick så fort.
 
Bild på Rosanna, Elinor och Linnéa på rep i Brooklyn i måndags. Vi samarbetar med en artist/kompositör och ska vara med i en dansfilm till hans musik. Vi ska filma på söndag men allt blir klart i kanske januari.
Utsikt från en lägenhet på ett soligt Manhattan. God natt!