Dansveckan är i full gång! Efter att inte ha tagit modernt på 1,5 vecka på grund av mina knän så blev måndagen en rivstart. Jag tog 4 klasser, balett, pointe och två stycken contemporary. Det var så fantastiskt! En av de moderna klasserna var med Marijke Eliasberg, jag har skrivit om henne tidigare, att hon har sån härlig energi och ger sån stämning. Det var precis lika denna gång. Vi hade riktigt härlig musik och man fick slänga in 80-tals-moves när man ville. Det gillar jag med henne, att hon lär ut en koreografi men sen får man göra den till sin egen bara man har roligt och bjuder på sig själv. Man får interagera med de som står runt omkring och vara flirtig och rolig. Jättekul!
 
Elias tog balett och Max contemporary, han bara bygger och bygger på sin halloweenkostym så han har många timmar i lägenheten för tillfället... Men det kommer bli grymt! Idag har han köpt spindelnät att sätta upp i lägenheten. Jag har tänkt köpa en pumpa i två veckor men det blir aldrig av, snart är det för sent... Måste göra det!
 
Idag testade vi båda en ny klass, Horton. Det var varken bu eller bä, man blir nog stark av det för det var mycket träning för ryggen och sidorna. Särskilt kul var det nog inte, men inte tråkigt heller. Får se om vi tar det igen. Efter det åkte Elias hem för han hade ont i ryggen, och jag tog Performance-klass och Steele Pilates. Efter det var jag nästintill avsvimmad då jag inte ätit på 6,5 timmar. Jag tröck i mig lunch och sen gick jag tvärs över Central Park till East Side. Det är verkligen fint i parken nu! Jag hälsade på en familj jag träffat genom svenska kyrkan. De bodde verkligen lyxigt. För det första var det en man som jobbade i hissen, som dessutom delade ut kemtvätt och visste namnet på alla som bodde där. Korridorerna hade heltäckningsmattor och fina tapeter och lister, och deras lägenhet var verkligen fin! Det fanns tydligen världens rooftop också, och de har även ett countryhouse med pool i East Hampton. Mannen är från Stockholm, och kvinnan gör tv-serier, som till exempel Mad Men. Antar att hon drar in en del pengar...
 
När jag kom hem ikväll hade gulliga Elias lagat middag och gjort mysigt i vardagsrummet, Han hade hittat på en kycklingrätt själv med grönsaker och pasta. Imponerad!!
 
Nu är det sovdags för oss, god natt!
Central Park idag
Skolbusskö en morgon i Harlem