Man trodde att vintern var på väg. En dag var det ett tunt lager snö på bilarna (som grannen blåste bort med lövblås, snacka om lite att göra), och en dag var det fyra minusgrader. Men sen dess har det bara blivit varmare och varmare och idag var det hela 15 grader varmt. Svettigt! Känns inte lika brådskande längre att hitta en vinterjacka. Men, det här är Manhattan, vädret ändras på bara några minuter.
 
Elias var otroligt trött igår och hade en riktig hemmadag då han bara sov och sov och sov. Han körde en tvättmaskin men annars var det sänglänge. Hans ben var helt slutkörda. Idag har han tagit balett och modernt med Oliver Steele och är fortfarande rätt körd i benen.
 
Imorgon ska vi försöka palla oss iväg på Biram yoga igen, sen ska jag ta klass på kvällen innan ett performance på skolan. Vi repade till det igår kväll och det kändes för första gången bra, så jag tror det kommer gå okej imorgon.
 
På lördag är det Elinors födelsedag och då ska vi fira det hemma hos oss! Eftersom att vi är de enda som har ett eget ställe. Elinor bjuder in folk och så ska vi köpa en amerikansk tårta (som säkert knappt är god, men det blir kul att testa).
 
Nu är det sovdags i Harlem, klockan är halv 12. Godnatt! (hörde att det snöat mycket hemma! och stormvarning, passa er för Sven)

Kommentera

Publiceras ej