Nu ligger jag efter! Full rulle här senaste veckan. Elias familj har varit på besök och vi har inte varit hemma mycket. Vi har gått runt och shoppat och bara tittat på saker och tagit in staden. Vi har bland annat gått över Brooklyn Bridge, sett The Big Apple Circus (som var heelt fantastiska! en riktig akrobatik-circus på proffsnivå). Vi åkte även till Philadelphia över en dag. Jag och Elias tyckte det var skönt att komma ifrån New York en stund, Philaelphia kändes mer som en småstad även fast den också är väldigt stor. Vi gick runt i mysiga områden och i en fin park. Vi var in på Independence Hall, och sen åt vi middag på en helt fantastisk diner. Jag är en stämningsmänniska och den dinern hade verkligen stämning. Personalen var supertrevlig och mitt i maten släckte de ner lamporna och dansade till gamla godingar. Och jag som inte ens gillar hamburgare tyckte att det var hur gott som helst! Jag drömde nästan om den hamburgaren sen...  På kvällen såg vi en NHL-match, vilket var väldigt mäktigt, trots att de spelade riktigt dåligt.
En lustig trädgård i Philadelphia byggd av gamla flaskor, cykelhjul, mosaik med mera.
Wells Fargo Arena. Det där är i början så allt folk hade inte kommit ännu, men det blev kanske 80 % fyllt sen.
 
Petter, Henrik Lundqvist och Elias.
Då och då stöter man på hus med målningar på. Detta är på Manhattan sett från High Line
 
Massa halloween-pynt på en marknad i en gammal tågstation
Big Apple Circus
En av de nya byggnaderna i World Trade Center, snart färdig.
Gått över Brooklyn Bridge
Philadelphias äldsta gata
Amerika amerika amerika....
Den underbara Dinern!
 
Nyfikna ekorrar i Madison Square Park

Rooftop bar på 5th ave
 
 
Jag lägger in lite bilder från veckan istället för att sumera precis allting. Tack för en härlig vecka Yngve, Elisabeth och Petter! Så kul att ha er här!
 
 

2 kommentarer

Christl

15 Nov 2013 18:27

Åh vad ni verkar ha varit med om mycket den där veckan. Kul att se bilder. Jag önskar att det var den 22 december nu på en gång!

Elisabeth

15 Nov 2013 20:35

Å h vilkahärliga kort:-):-) Vi riktigt längtar tillbaka till er ifrån TV soffan.Sara du är så duktig med att fånga detaljerna i alla upplevelser. En sån härlig vecka.. Har haft fullt upp med att smälta alla upplevelser. Jag måste få några av dina kort. Du kanske kan skicka några på mailen eller lägg ut några på fejan. Nu skall vi se en kval match sverige portual spännande. I morgon hämtar vi kattungen. Ha de gott tänker o saknar er så mycket. Kram o tack för en fantastisk N Y vecka

Svar: Det var så härligt att ha er här! Vi fixar med korten, dropboxen finns ju också. Mitt och Elias namnförslag är Sven hehe, han såg ut som en liten Sven. Kramkram till fina dig!
Elias Bäckebjörk

Kommentera

Publiceras ej